Welkom in onze kleuterschool!

Elke kleuter verdient hier zijn eigen plekje in een warme en familiale sfeer. Vanaf de eerste dag werken we aan een toffe klas, aan een (h)echte groep, aan een mini-familie. Ons kleuterteam zorgt ervoor dat jullie kleuter zich thuis voelt in zijn nieuwe wereldje. Voor onze peuters en kleuters willen we immers graag een warme zorgzame omgeving creëren waar kindjes zich thuis voelen en waar ze de kans krijgen om zich ten volle te ontwikkelen, ieder op zijn manier, ieder op zijn tempo. 

Met de kindjes van hun eigen klas komen ze terecht in een boeiende wereld vol uitdagingen. We gaan samen op pad om te ontdekken, te beleven, te leren, te spelen, onze talenten te ontwikkelen. We trachten onze kinderen in hun talenten op een voetstuk te zetten.

SAMEN durven onze kleuterjuffen deze uitdagingen aangaan. Dit schooljaar kunnen wij alweer rekenen op een gemotiveerd en gedreven team van kleuterjuffen:

  • P: Juf Geert neemt de allereerste schoolstappen van uw peuter op zich.
  • 1K: In het eerste kleuterklasje staan juf Peggy en juf Fien voor de kleuters paraat.
  • 2K: Juf Cindy neemt de kleuters van de tweede kleuterklas voor haar rekening.
  • 2K/3K: Dit jaar werd de keuze gemaakt om ook een graadklas in te richten. Dit betekent dat in één klas twee leeftijden samenkomen. Juf Katrien zal de twee leeftijdsgroepen apart meenemen in spelen en leren ter voorbereiding van de volgende klas. Op vrijdag neemt juf Rupali deze klas voor haar rekening.
  • 3K: In de derde kleuterklas vinden we juf Nele en juf Rupali. Zij bereiden onze oudste kleuters voor op de stap naar het eerste leerjaar.

Juf Ann en juf Katrien zorgen voor de lichamelijke opvoeding.

In de jongste kleuterklasjes staat kinderverzorgster Chris de kleuterjuffen bij met kleine en grote zaken.

 
Juf Rupali, juf Geert, juf Nele, juf Katrien, juf Cindy, juf Chris, juf Peggy, juf Eline