Welkom in onze kleuterschool!

Elke kleuter verdient hier zijn eigen plekje in een warme en familiale sfeer. Vanaf de eerste dag werken we aan een toffe klas, aan een (h)echte groep, aan een mini-familie. Ons kleuterteam zorgt ervoor dat jullie kleuter zich thuis voelt in zijn nieuwe wereldje. Voor onze peuters en kleuters willen we immers graag een warme zorgzame omgeving creëren waar kindjes zich thuis voelen en waar ze de kans krijgen om zich ten volle te ontwikkelen, ieder op zijn manier, ieder op zijn tempo. 

Met de kindjes van hun eigen klas komen ze terecht in een boeiende wereld vol uitdagingen. We gaan samen op pad om te ontdekken, te beleven, te leren, te spelen, onze talenten te ontwikkelen. We trachten onze kinderen in hun talenten op een voetstuk te zetten.

SAMEN durven onze kleuterjuffen deze uitdagingen aangaan. Dit schooljaar kunnen wij alweer rekenen op een gemotiveerd en gedreven team van kleuterjuffen:

  • Juf Geert neemt de allereerste schoolstappen van uw peuter op zich.
  • In het eerste kleuterklasje staat juf Peggy. Op woensdag en donderdagnamiddag neemt juf Lies even dit klasje over.
  • We hebben dit schooljaar twee ’tweede kleuterklasjes’. Juf Cindy (K2A) en juf Katrien (K2B) staan hier paraat om voor jullie kleuters het beste van zichzelf te geven. Op vrijdag neemt juf Rupali die rol op zich in K2B.
  • In de derde kleuterklas vinden we juf Nele en juf Rupali om uw kleuter voor te bereiden op de stap naar het eerste leerjaar.

Juf Ann en juf Katrien zorgen voor de lichamelijke opvoeding.

In de jongste kleuterklasjes staan kinderverzorgsters Chris (op maandag) en Lies (op vrijdag) de kleuterjuffen bij met kleine en grote zaken.