Alleen zijn we sterk, samen zijn we sterker!

SAMEN bouwen we ‘sterk met elkaar en voor elkaar’ aan een fantastische plek om te leren, te spelen, te werken, te lachen, te groeien, …

Een plek waar we kinderen GOEsting willen doen krijgen in leren door ZOveel mogelijk kansen te scheppen en kinderen uit te dagen. 

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!’

Onze uitdaging is om relevante basiskennis, basisvaardigheden en attitudes te helpen ontwikkelen. Sterk kwaliteitsvol onderwijs wil kinderen voorbereiden op de toekomst. Samen staan we hier sterker in dan alleen.

SAMEN met onze kinderen durven we deze uitdagingen aangaan met dit leerkrachtenteam: 

  • In het 1ste leerjaar leert juf Annelies de jonge snaken lezen, rekenen en schrijven. Het wordt een hele klus, maar SAMEN zien we dit zeker zitten. 

  • Ons tweede leerjaar telt twee klassen. 2A is de klas van meester Pascal en in 2B vinden we juf Eline met haar bengels.

  • In het derde leerjaar hebben wij dit schooljaar twee klassen. Juf Karin is de vertrouwde klasjuf van 3A. Zij wordt bijgestaan door juf Jolien, die sommige namiddagen de klas overneemt. Meester Yarne is de meester van de kinderen van 3B. 

  • Het vierde leerjaar is dit schooljaar een grote bende. Daarom splitsen we elke voormiddag deze groep. Juf Kathleen is de vaste klasjuf van 4A en juf Goele van 4B. In de namiddag zitten de leerlingen gezellig samen bij juf Kathleen. Zo blijft het één hechte klasgoep. 

  • Twee leerkrachten in het vijfde leerjaar. We verdelen de week eerlijk tussen een juf en een meester. Meester Gert staat in het begin van de week voor de leerlingen van het vijfde en juf Sophie is de klasjuf van 5L in de tweede helft van de week.

  • De oudste GOEZO!’kes van onze school vinden we terug bij juf Patricia. Zij zorgt ervoor dat onze zesdeklassers klaar gestoomd worden voor de stap naar het secundair onderwijs. 

 
Boven v.l.n.r.: Meester Pascal, juf Goele, juf Eline, meester Yarne, juf Sophie
Onder v.l.n.r.: Meester Gert, juf Karin, juf Annelies, juf Jolien, juf Kathleen, juf Patricia