Met onze kleuters naar de markt en naar de supermarkt

geplaatst in: 2de kleuterklas, 3de kleuterklas B | 0

Dinsdag uitstapje gepland met onze kleuters naar de markt om fruit te kopen.

We stappen langs de verschillende kramen op zoek naar het fruitkraam.

Maar wat zien wij, nergens een fruitkraam te vinden, enkel een kraam met aardbeien. Daar zullen we dan ook onze eerste slag slaan en kopen 1 bakje aardbeien. We hadden geluk en kregen van de fruitverkoper er eentje gratis bijšŸ„³.

Maar nu hadden we nog steeds geen fruit en iedereen had een reuzezin in fruitsla. Enkel aardbeien is maar wat povertjes dachten wij, maar geen paniek voor alles is er een plan B.

Wij ,met zijn allen, naar de lokale supermarkt. Daar hebben we gevonden wat we zochten en hoe leuk was dit, niet enkel een uitstap naar de markt maar ook een uitstap naar de supermarkt. Twee vliegen in 1 klap, we vonden het super, hebben genoten, dit is duidelijk te zien op de foto’s. Kijk maar mee.