BS: Pet op tegen Kanker

geplaatst in: Schoolnieuws | 0

Vandaag was er de apotheose van de actie de” Pet op tegen Kanker“, de campagne van Kom op tegen Kanker en Ketnet.
Ketnet riep alle kinderen op hun pet op te zetten als teken van solidariteit en een hart onder de riem van kinderen met kanker.

Kanker en de behandeling hebben een grote impact op het leven van kinderen en hun families. Met de opbrengst van de petpakketten organiseert Kom Op Tegen Kanker voor hen deugddoende initiatieven, zoals contact met lotgenootjes, een dag vol plezier in een pretpark en een onvergetelijke vakantieweek. Ook als activiteiten vanwege corona niet kunnen doorgaan, halen ze de kinderen even uit de sleur van hun ziekte met bijvoorbeeld een pretpakket. Dankzij iedereen die een petpakket kocht, krijgen kinderen met kanker de kans om hun zorgen even aan de kant te schuiven tijdens leuke activiteiten.

#petnet #depetoptegenkanker #komoptegenkanker